Over Scamadviser

Scamadviser helpt iedere maand 3 miljoen consumenten bij het bepalen of een website een mogelijke scam is of juist betrouwbaar.

De website is in 2012 opgezet door Marc. Marc had golf clubs online gekocht en kwam er snel achter dat ze nep waren. Hij probeerde zijn geld terug te krijgen maar dit lukte niet. Uit frustratie heeft hij Scamadviser opgezet om consumenten te helpen een goede online ervaring te hebben en de juiste keuzes te maken voordat men online koopt. 

Scamadviser helpt online shoppers bij het maken van hun keuze door websites te beoordelen middels de Scamadviser Betrouwbaarheidsscore.

Het algoritme van Scamadviser checkt iedere website op basis van meer dan 40 technische aspecten. Van het IP adres van de webserver, het beschikbaar zijn van de contact gegevens, de leeftijd van de URL, beoordelingen van de website, en veel, veel meer. 

De data van Scamadviser is ook toegankelijk voor bedrijven middels API en Feed

De Scamadviser Betrouwbaarheidsscore wordt continue verbeterd door ons team. Als je het gevoel hebt, dat een website niet correct wordt beoordeeld, neem dan contact met ons op

Scamadviser een een handelsnaam van Ecommerce Operations B.V.

Ecommerce Operations B.V.
Keurenplein 41
UNIT A6311
1069CD Amsterdam
The Netherlands

VAT number: NL856671150B01
Chamber of Commerce: 66717809