Is EasyLaptopLife.com een scam of legaal? | Website beoordeling

augustus 5, 2020

EasyLaptopLife belooft dat je met een paar klikken en voor weinig geld een goed inkomen kunt verdienen. Er zijn altijd twijfels over dit soort websites, vooral omdat het meteen aanvoelt als een piramidespel.

Je wordt gevraagd een klein bedrag te betalen en vervolgens een aantal acties uit te voeren die inkomsten genereren voor deze website, waarvoor je vervolgens een deel krijgt. Iedereen kan meedoen, maar de flitsende opzet spreekt vooral mensen aan die weinig te besteden hebben en ook een beetje naïef zijn.

Website Informatie

Officieel domein

easylaptoplife.com

Geregistreerd op
2015-06-07

Locatie
Niet verstrekt, maar waarschijnlijk India op basis van internetverkeer resultaten

Eigenaar
Niet voorzien

Alexa rangschikking
344.046 (Laag)

Andere websites op server
358

Extra details

  • EasyLaptopLife beweert dat 10% van de inkomsten naar DH Orphanage zou gaan. Opvallend is dat dit weeshuis zich in India bevindt en de foto's op de Facebooksite laten zien dat het om kinderen van Afrikaanse afkomst gaat, waarschijnlijk uit Oeganda. Het lijkt dus om een valse claim te gaan.
  • De knop 'Klik om te kopiëren' zorgt ervoor dat je de tekst kopieert en op een video van YouTube plaatst. Hierdoor wordt een Spam-actie uitgevoerd. Het aantal reacties onder deze video genereert inkomsten voor de organisator. Hierdoor zijn er veel positieve reacties over dit bedrijf. Dit zijn automatisch gegenereerde positieve reacties van mensen die hun e-mailadres hebben achtergelaten.
  • Dit is een script dat op elke website kan worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld:
  • De landvermelding wordt afgeleid van je browser en de teller loopt altijd automatisch. De voettekst met 5 links werkt niet en leidt je naar andere websites die er identiek uitzien maar andere domeinnamen hebben.
  • De pop-ups linksonder in het scherm zitten ook in het script en worden herhaaldelijk getoond
  • Er zijn veel websites die precies dezelfde scripts gebruiken, zoals:
    • paidtobehome.com
    • ezhighpay.com
    • lazyhomepro.club
    • funonlinework.com

Bedrijfsgegevens

E-mail-ID
Niet gevonden

Telefoonnummer
Niet gevonden

Adres
Geen adres gevonden

EasyLaptopLife geeft geen contactgegevens en de identiteit van de mensen achter de website is onbekend.

Beoordelingen van gebruikers

Scamadviser
172: 156 goed, 9 fraude, 7 nep, Positieve gebruikersbeoordelingen zijn verdacht

WebOfTrust
6; alle 5-sterrenbeoordelingen zijn gedateerd op 22 juni 2020. Dit is erg verdacht en het is waarschijnlijk dat de beoordelingen nep zijn.

Hoewel EasyLaptopLife goede beoordelingen heeft op Scamadviser en WebOfTrust, zijn deze zeer verdacht. Het is mogelijk dat EasyLaptopLife een soort doorverwijzingsprogramma heeft na inschrijving dat gebruikers stimuleert om goede beoordelingen achter te laten. Je kunt de beoordelingen hier lezen.

Conclusie

EasyLaptopLife is zeer waarschijnlijk een scam.

De Trust Score van EasyLaptopLife is 1%, wat betekent dat het riskant is om deze website te gebruiken. Je kunt hier meer lezen over de Trust Score van EasyLaptopLife.

De beoordelingen worden automatisch gegenereerd voor degenen die lid worden via deze website. Hoewel de website eenvoudig is, zijn er verschillende gebroken links. Er zijn andere websites die hetzelfde zijn als EasyLaptopLife, maar andere domeinnamen hebben. Het lijkt er dus op dat EasyLaptopLife deel uitmaakt van een netwerk van websites die allemaal oplichterij kunnen zijn. Er is geen eigenaar, adres of manier om contact op te nemen met het bedrijf bekend. De website beweert opbrengsten te doneren aan DH Orphanage, maar er is geen bevestiging dat ze bijdragen hebben geleverd. De beoordelingen lijken nep te zijn en er zou een stimulans kunnen zijn voor gebruikers om goede beoordelingen achter te laten om bonussen te krijgen. Deze punten geven aan dat EasyLaptopLife geen betrouwbare website is.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over EasyLaptopLife de onderstaande video's op YouTube:

Er zijn verschillende websites die vergelijkbaar zijn met EasyLaptopLife en die gebruikers proberen te misleiden door te beweren dat ze betalen voor eenvoudige handelingen. Je kunt meer te weten komen over het herkennen van dergelijke websites door de onderstaande artikelen te lezen:

Pay to Click (PTC) Oplichting

Thuiswerk oplichting

Baan- en werkgelegenheidszwendel

Volg onze sociale mediakanalen voor nieuws over de nieuwste scams en tips om veilig online te blijven. We nodigen je ook uit om lid te worden van de groeiende gemeenschap van scam-bestrijders op onze Facebook-groep.

Scamadviseur Facebook-pagina

Wereldwijde oplichters - Facebook-groep

Twitter-profiel van Scamadviser

YouTube-kanaal

Dit artikel is geschreven door een scam fighter vrijwilliger. Als je denkt dat bovenstaand artikel onnauwkeurigheden bevat of relevante informatie mist, neem dan contact op met Scamadviser.com via dit formulier.

Meld een scam!

Ben je gevallen voor een hoax, heb je een namaakproduct gekocht? Rapporteer de site en waarschuw anderen!

Hulp en informatie

Populaire verhalen

Naarmate de invloed van het internet toeneemt, neemt ook de prevalentie van online oplichting toe. Er zijn oplichters die allerlei soorten beweringen doen om slachtoffers online in de val te lokken - van valse investeringsmogelijkheden tot online winkels - en het internet stelt hen in staat om vanuit elk deel van de wereld anoniem te opereren. Het herkennen van online oplichting is een belangrijke vaardigheid, omdat de virtuele wereld steeds meer deel uitmaakt van elk facet van ons leven. De onderstaande tips helpen je de tekenen te herkennen die erop kunnen wijzen dat een website een zwendel kan zijn. Gezond verstand: Te mooi om waar te zijn Als je online op zoek gaat naar goederen, kan een geweldige deal heel aanlokkelijk zijn. Een Gucci tas of een nieuwe iPhone voor de helft van de prijs? Wie zou zo'n deal niet willen? Oplichters weten dit ook en proberen er misbruik van te maken. Als een online deal te mooi lijkt om waar te zijn, denk dan twee keer na en controleer alles dubbel. De makkelijkste manier om dit te doen is door hetzelfde product te bekijken op concurrerende websites (die je vertrouwt). Als het prijsverschil enorm is, is het misschien beter om de rest van de website te controleren. Bekijk de links naar sociale media Sociale media vormen tegenwoordig een belangrijk onderdeel van e-commercebedrijven en consumenten verwachten vaak dat online winkels aanwezig zijn op sociale media. Oplichters weten dit en plaatsen vaak logo's van sociale mediasites op hun websites. Krabben onder

Dus het ergste is gebeurd - je realiseert je dat je te snel je geld hebt gegeven en dat de site die je hebt gebruikt een scam was - wat nu? Ten eerste, wanhoop niet!!! Als je denkt dat je bent opgelicht, is het eerste wat je moet doen als je een probleem hebt gewoon je geld terugvragen. Dit is de eerste en makkelijkste stap om te bepalen of je te maken hebt met een echt bedrijf of met oplichters. Helaas is je geld terugkrijgen van een oplichter niet zo eenvoudig als het gewoon vragen. Als je inderdaad te maken hebt met oplichters, varieert de procedure (en de kans) om je geld terug te krijgen afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt. PayPal Debetkaart/Creditkaart Overschrijving Overschrijving Google Betalen Bitcoin PayPal Als je PayPal hebt gebruikt, heb je een grote kans dat je je geld terugkrijgt als je bent opgelicht. Op hun website kun je binnen 180 kalenderdagen na je aankoop een geschil indienen. Voorwaarden om een geschil in te dienen: De eenvoudigste situatie is dat je bij een online winkel hebt besteld en dat het niet is aangekomen. In dit geval is dit wat PayPal stelt: "Als je bestelling nooit aankomt en de verkoper geen bewijs van verzending of levering kan overleggen, krijg je je geld volledig terug. Zo simpel is het." De oplichter heeft je een heel ander artikel gestuurd. Je hebt bijvoorbeeld een PlayStation 4 besteld, maar in plaats daarvan alleen een Playstation-controller ontvangen. De staat van het