Este Dailyfit.io o fraudă sau o afacere legitimă?

Autor: Adam Collins

mai 10, 2022

Dailyfit.io este un site de fitness care încearcă să ajute oamenii să se pună în formă, Dar după ce a apărut pe lista celor mai căutate site-uri de pe ScamAdviser, am decis să-l verific. Majoritatea site-urilor pe care oamenii le caută pe ScamAdviser au, de obicei, un element suspect.

Introducerea detaliată

Atunci când dai click pe site, aceștia îți pun o serie de întrebări pentru a te ajuta să determini unde te afli și ce vrei să realizezi. Întrebările se vor concentra pe obiceiurile tale alimentare, exercițiile fizice, dieta și multe altele. La final, va trebui să dai un e-mail unde îți pot trimite planul de fitness.

Planul de plată

Site-ul are 3 planuri de plată: săptămânal, lunar și un plan pe 3 luni. Cu toate acestea, ei folosesc un plan psihologic obișnuit pentru a vă presa să luați decizia, explicat mai jos

Odată ce ați terminat cu întrebările inițiale, vă oferă o reducere pe care trebuie să o folosiți în primele câteva minute. Acesta este conceput pentru a vă face să cumpărați rapid programul, deoarece nu doriți să ratați termenul limită. Timpul care ticăie vă arată timpul rămas.

Acesta este un alt truc psihologic pentru a vă forța să luați o decizie în grabă.

Nici o prezență în social media

Nu am putut găsi niciun handle de social media al dailyfit.io. De asemenea, nu am putut găsi nicio recenzie a celor peste 700k clienți pe care site-ul pretinde că îi are. Pe scurt, ne îndoim de legitimitatea dailyfit.io. Site-ul nu este complet și lipsesc informațiile de contact relevante. Fiți atenți atunci când faceți cumpărături pe acest site.


Acest articol a fost scris de un voluntar care luptă împotriva înșelăciunilor. Dacă credeți că articolul de mai sus conține inexactități sau lipsesc informații relevante, vă rugăm să contactați ScamAdviser.com folosind acest formular.

Raportați o înșelătorie!

Te-ai îndrăgostit de o farsă, ai cumpărat un produs fals? Raportați site-ul și atenționați-i pe alții!

Ajutor și informații

Povești populare

Odată cu creșterea influenței internetului, crește și prevalența escrocheriilor online. Există escroci care fac tot felul de afirmații pentru a prinde victimele în capcană online - de la oportunități false de investiții la magazine online - iar internetul le permite să opereze din orice parte a lumii, în anonimat. Capacitatea de a detecta escrocheriile online este o abilitate importantă, deoarece lumea virtuală devine din ce în ce mai mult o parte din fiecare aspect al vieții noastre. Sfaturile de mai jos vă vor ajuta să identificați semnele care pot indica faptul că un site web ar putea fi o înșelătorie. Bunul simț: Prea bun pentru a fi adevărat Atunci când căutați bunuri online, o ofertă avantajoasă poate fi foarte atrăgătoare. O geantă Gucci sau un iPhone nou la jumătate de preț? Cine nu ar vrea să profite de o astfel de ofertă? Escrocii știu și ei acest lucru și încearcă să profite de acest lucru. Dacă o ofertă online pare prea bună pentru a fi adevărată, gândiți-vă de două ori și verificați de două ori lucrurile. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să verificați pur și simplu același produs pe site-uri web concurente (în care aveți încredere). Dacă diferența de preț este uriașă, ar fi mai bine să verificați de două ori restul site-ului. Verificați legăturile din rețelele sociale Social media este o parte esențială a afacerilor de comer

Deci, ce e mai rău s-a întâmplat - v-ați dat seama că v-ați dat banii prea repede și că site-ul pe care l-ați folosit era o înșelătorie - ce urmează? Ei bine, în primul rând, nu dispera!!! Dacă credeți că ați fost înșelat, primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când aveți o problemă este să cereți pur și simplu o rambursare. Acesta este primul și cel mai simplu pas pentru a determina dacă aveți de-a face cu o companie autentică sau cu escroci. Din păcate, să vă primiți banii înapoi de la un escroc nu este la fel de simplu ca și cum ați cere pur și simplu. Dacă într-adevăr aveți de-a face cu escroci, procedura (și șansa) de a vă recupera banii variază în funcție de metoda de plată folosită. PayPal Card de debit/Carte de credit Transfer bancar Transfer bancar Google Pay Bitcoin PayPal Dacă ați folosit PayPal, aveți mari șanse să vă recuperați banii dacă ați fost înșelat. Pe site-ul lor, puteți depune o contestație în termen de 180 de zile calendaristice de la achiziție. Condiții pentru a depune o contestație: Cea mai simplă situație este aceea că ați comandat de la un magazin online și nu a ajuns. În acest caz, iată ce precizează PayPal: "Dacă comanda dvs. nu apare niciodată, iar vânzătorul nu poate furniza dovada expedierii sau a livrării, ve